Az evangélium a megváltozott világban / Szigeti Jenő

Az evangélium a megváltozott világban / Szigeti Jenő

Martin Luthers Letzter Wille / Tibor Fabiny

Martin Luthers Letzter Wille / Tibor Fabiny

Az idők jelei / Ellen G. White

2 480 Ft
SKU
9786155034268

Az oldal nem készletkövető, aktuális készletekről érdeklődjenek telefonon a nyitvatartási időben.

Rendelés után felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A jelek felkeltik figyelmünket, érzékeltet­nek velünk, utat mutatnak, eligazodást adnak. Jelek nélkül eltévednénk a valóságos utakon, elvesznénk a lelki utunkon. A keresztény ember bizonyos Isten szeretetében, mert nap mint nap tapasztalja a gondviselés jeleit.

Jelek kísérték Jézus születését és földi életét is. Akik odafigyeltek rá, tudták, hogy megérkezett a régen várt Szabadító. A világ most is várakozik, és akik figyelnek, látják a jeleket ma is. Sokakban felmerül a kérdés, meddig lesz lehetséges az élet a földünkön? Akik kezükbe veszik a Bibliát és ezt a könyvet, nem éri őket meglepetésként mind az, ami történik és történni fog.

Világtörténelmünk nem egy gyilkos háborúval, nem a globális felmelegedés következtében vagy meteor-becsapódással ér véget, hanem Jézus Krisztus második eljövetelével, ami biztos, dicsőséges jövőt jelent számunkra. Az idők jelei – Ellen G. White írásaiból válogatott mű – összerakja az olvasónak a társadalom, a természet, a politika és a vallás látszólag szétszóródott részleteit, és így jelekké válnak, amelyek mutatják, hogy Jézus hamar visszajön.

További információ
Kiadó Arany Forrás
Szerző Ellen G. White