Gyakran Ismételt Kérdések

Hétvégén is nyitva van üzletük?

Nem, csak néhány kiemelt időszakban, amelyekről honlapunkon, facebook oldalunkon, ill. boltunkban tájékozódhat. Általános nyitvatartási idő: H-P 10.00-18.00

Elfogadnak ajándékutalványt, Szép Kártyát, Erzsébet utalványt, egyéb kedvezményt?

Csak a nálunk kiállított Ajándékutalványt áll módunkban elfogadni.

Mennyibe kerül a házhozszállítás?

A belföldi és külföldi szállítási és csomagolási költségekről a "Szállítás és fizetés" oldalon ITT tud tájékozódni.

 

Miért kell az ernyőt a bejáratnál, illetve a nagyobb táskákat a kasszánál letenni?

A legtöbb helyen nem vihető be kisebb hátizsáknál nagyobb méretű csomag.

Közös érdekünk, hogy mindenki sértetlen, minőségi termékeket vásároljon. Önnek is könnyebb a nézelődés, válogatás, ha nem kell a csomagjaira külön figyelnie.

Mivel tudok fizetni?

Amennyiben Ön házhozszállítást kért, akkor átutalással tudja rendezni számláját.

Személyes átvétel esetén készpénzzel (HUF) és bankkártyával is.

Miért nem készletkövető a kínálatuk?

Célunk, hogy üzletünk minőségi és teljes körű információforrásként működjön, ezért webáruházunkban megjeleníthetünk olyan könyveket és kiadványokat is, melyek esetleg jelenleg nincsenek készleten, de be tudjuk szerezni őket.

Ezen termékek esetében a csomag összekészítése több időt vehet igénybe. Természetesen ilyen esetben telefonon vagy e-mail-ben felvesszük Önnel a kapcsolatot. Köszönjük türelmét és rugalmasságát.

Ha több könyvet rendelek, melyek várható kézbesítési ideje eltér egymástól, egyszerre kapom meg a csomagot vagy részekben?

Általában a megrendelést egyszerre küldjük, amikor már minden megrendelt termék rendelkezésünkre áll. Abban az esetben, ha szeretné, hogy több mégis részletben küldjük el a megrendelt termékeket, akkor vegye fel a kapcsolatot velünk telefonon vagy e-mail-ben. Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy ebben az esetben minden csomagért külön szállítási költséget számolunk fel.

Nem kaptam visszaigazoló e-mail-t, mi a teendőm?

A visszaigazoló e-mailt azonnal elküldjük, amint rendszerünk sikeresen fogadta rendelését. Amennyiben a rendelését követő munkanapon sem talál üzenetet és a spam listáját is ellenőrizte és így sem találja az e-mailünket, akkor vegye fel a kapcsolatot velünk az elérhetőségeink valamelyikén.

Mikor tudom átvenni a megrendelt könyveket és meddig?

A megrendelés teljesítésének visszaigazolását követően 5 munkanapon belül, az üzlet nyitvatartási idejében.

Nem tudok hétköznap bemenni az üzletbe, mi a teendőm?

Kétféle megoldás is rendelkezésére áll.

A Deák téri evangélikus gyülekezetben vasárnaponként iratterjesztés keretén belül is elérheti néhány kiadványunk. Amennyiben konkrét könyvre lenne szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot és a megbeszélt vasárnapi Istentiszteleti alkalomra, névre szólóan félretesszük Önnek. Ebben az esetben a helyszínen készpénzben tud fizetni.

Ha Ön nem gyülekezeti tag – ily módon nem vesz részt a vasárnapi Istentiszteleten -, akkor a honlapunkon megrendelheti az Ön által keresett könyvet. Itt lehetősége nyílik házhozszállítási igényét jelezni. Ebben az esetben átutalással tud fizetni, mely tartalmazza a szállítási és csomagolási költséget is.

Ki veheti át a megrendelést?

Ön vagy megbízottja. A megrendelő személy nevének, a könyv szerzőjének és címének megadásával.