Hol van Isten a koronavírus idején? / John C. Lennox

Hol van Isten a koronavírus idején? / John C. Lennox

Korunk égető kérdései / John Stott

4 500 Ft
SKU
9789632880341

Az oldal nem készletkövető, aktuális készletekről érdeklődjenek telefonon a nyitvatartási időben.

Rendelés után felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Túlnépesedés - szegénység - környezettudatosság - munkanélküliség - faji egyenlőség - járványok - terrorizmus - nemi szerepek - új biotechnológia

Az emberiség globális egymásrautaltságban él, mégis hatalmas a szakadék a szegények és gazdagok között. Fogyasztók vagyunk egy óriási tudományos felkészültséggel rendelkező, anyagelvű társadalomban, ahol tetteink akaratlanul környezeti problémákat okoznak. Szembe kell néznünk a vallási indíttatású erőszak és terrorizmus fellángolásával. Válságba került az ember önazonossága és tradicionális közösségei. Miközben pusztítunk az abortusz és az eutanázia által, a géntechnológia és klónozás segítségével életeket akarunk megmenteni, sőt teremteni. Ezek a problémák a hívő és a nem vallásos embereket egyaránt érintik, és arra késztetnek, hogy végiggondoljuk az élet újabb és újabb, gyors egymásutánban ránk zúduló, súlyos kérdéseit.

John Stott átfogó, körültekintő és kiegyensúlyozott problémaelemzése hathatós segítség a véleményformálásához, a személyes, valamint a közösségeket érintő döntések meghozatalához és a morális cselekvéshez. A biblikus perspektívából megfogalmazott értékelés a lelkészek, értelmiségiek és igényesen gondolkodó keresztyének számára egyben felhívás is a társadalmi szerepvállalásra.

További információ
Kiadó Harmat / KIA
Szerző John Stott