Kárpátok ízei - A legfinomabb ételek a zakuszkától a kürtőskalácsig / Irina Georgescu

Kárpátok ízei - A legfinomabb ételek a zakuszkától a kürtőskalácsig / Irina Georgescu

Slow carb - Lassan felszívódó szénhidrátokkal az egészségért / Sabine Hülsmann

Slow carb - Lassan felszívódó szénhidrátokkal az egészségért / Sabine Hülsmann

Morzsaparty - Tudatos konyha maradékok felhasználásával / Csigó Zita

4 990 Ft
SKU
9789631366006

Az oldalunk nem készletkövető, így előfordulhat, hogy éppen nincs raktáron az Ön által keresett termék.

Törekszünk arra, hogy pár napon belül beszerezzük a hiányzó tételeket.

Ha nem tudjuk azonnal teljesíteni a rendelését, akkor természetesen felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A könyv maradékok felhasználásával mutat új, izgalmas recepteket. Az első fejezetbe olyan ételek kerültek, amelyek a hűtőszekrény és a kamra maradékaiból készültek. A második fejezet készételeket alakít át, megmutatja, hogy a maradék főtt rizs, tészta, pörkölt, tejbegríz (és még sok minden más) miként ölthet új formát. A harmadik fejezetben pedig olyan tipikus ünnepi ételek kerülnek a középpontba, amelyekből hajlamosak vagyunk túl sokat készíteni, így előre borítékolhatjuk, hogy szükség lesz majd maradékmentésre. Ilyen a bejgli vagy a töltött káposzta. A negyedik, utolsó fejezet a tudatos tervezésre épít olyan receptpárokkal, amelyek azonos alapokról (közös fő összetevők, egyszerre megkezdett főzés) indulnak, de mégis teljesen másfélévé alakulnak.

Törekedtem arra, hogy minden "népszerű" maradék bekerüljön a könyvbe, és persze azt sem zárom ki, hogy egy-egy recepthez megmaradt hozzávaló nélkül is kedvet kap az olvasó. A maradékok hasznosítása nem kényszer és nem erőltetett dolog, hanem felelős és klassz életszemlélet, ami ráadásul a kreativitást is kibontakoztatja.

További információ
Kiadó Corvina
Szerző Csigó Zita
Csoport Könyv
Főkategória Életmód, egészség
Alkategória Szakácskönyv